Retourneren

ECx zal er alles aan doen om de koper zorgvuldig te informeren over de artikelen. Mocht de koper een artikel willen retourneren, dan heeft de koper het recht het product binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren.

Tijdens deze termijn zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien de koper van het recht tot retourneren gebruik maakt, zal deze het product met alle geleverde toebehoren onbeschadigd en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele verpakking aan ECx retourneren, conform de door ECx verstrekte redelijke en duidelijke instructies. 

ECx accepteert uitsluitend retouren waarvoor de instructies zijn gevolgd. Ruilingen en retourneringen die niet binnen de gestelde tijd zijn ontvangen worden niet geaccepteerd. ECx houdt zich het recht voor beschadigde producten niet retour te nemen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper. Indien deze verzendkosten vooraf niet door koper zijn voldaan, zullen deze worden ingehouden van het terug te storten bedrag.

Het aankoopbedrag van de retourzending zal door ECx binnen 10 werkdagen worden teruggestort op de rekening waarvan het bedrag afkomstig is. Vergeet niet het retourformulier volledig in te vullen.

 

RETOURADRES;
ECx fashion & sports B.V.
Postbus 70
5450 AB MILL